Hvad er Invisalign?

Invisalign er en behandlingsform, hvor man anvender næsten usynlige, specialfremstillede skinner, der gradvist vil rette dine tænder. Skinnerne bliver udskiftet hver anden uge i takt med, at dine tænder bevæger sig mere og mere på plads.

Invisalign er i højere grad en digital behandlingsmetode, hvor en detaljeret, virtuel 3D-behandlingsplan vil blive udarbejdet for dit forløb. Det er dog vigtigt at understrege, at ikke alle tandopretninger egner sig til Invisalign. Der vil derfor blive taget et aftryk af dine tænder, før der udarbejdes en behandlingsplan. 

Jane Jane

Behandlingsprocessen:

Hvis du bliver erklæret egnet til en behandling med Invisalign, vil en detaljeret behandlingplan blive udarbejdet vha. ClinCheck®, som er Invisaligns virtuelle 3D-behandlingsplan. ClinCheck viser den serie af bevægelser, dine tænder forventes at gennemgå i løbet af behandlingen - så du kan se, hvordan dine tænder forventes at se ud ved afslutningen af din Invisalign-behandling, før den begynder.

Den tid, det tager at fuldende behandlingen, varierer fra person til person og afhængigt af kompleksiteten af hver tandopretning.

ClinCheck ClinCheck ClinCheck
Før behandling (ClinCheck) Under behandling (ClinCheck) Efter behandling (ClinCheck)

Hvad vil det koste?

Som med alle ortodontiske behandlinger er omkostningerne ved Invisalign afhængige af det specifikke tilfælde: f.eks. kompleksiteten af din tandretning og den ønskede længde af behandlingen.

Dette betyder, at du ikke vil modtage en nøjagtig pris, før du får en konsultation.

Jane-Invisalign.jpg jane-der-holder-invisalign.jpg

Hvordan kommer jeg igang?

For at starte en behandling med Invisalign, har man brug for en indledende konsultation. Her vil vi undersøge om Invisalign er den rigtige behandling for netop dit tandsæt. Du får samtidig oplyst behandlingens pris, varighed og omfang.